Project Description

Spreker Anouk Hoogendijk

Anouk Anna Hoogendijk geboren in Woerden op 6 mei 1985, is een Nederlandse voetbalster die vanaf seizoen 2012-2013 speelt voor de dames van Ajax. Daarnaast is Hoogendijk ook international.

Hoogendijks eerste bekendheid kwam in 1997 toen ze als 12-jarig meisje meedeed aan het tv-programma Geef Nooit Op. Hierin was haar wens om mee te trainen met FC Utrecht. Via Saestum kwam ze uiteindelijk in 2007 in het vrouwenteam van FC Utrecht dat toen ging spelen in de nieuw opgerichte Eredivisie Vrouwen. Vanaf het begin was Hoogendijk een vaste waarde in het elftal. Eerst op het middenveld, later in de verdediging.

Per 1 maart 2011 verliet Hoogendijk Utrecht. Ze tekende een contract bij Bristol Academy WFC, Engeland. En ging spelen in de nieuw opgerichte FA Women’s Super League Ze speelde een jaar bij de club en kwam daarin tot veertien wedstrijden. Hierna keerde ze weer terug naar FC Utrecht, om vervolgens naar Ajax te gaan.

Vanaf mei 2012 was Hoogendijk actief bij Ajax. Op 13 januari 2014 werd bekend dat zij per direct zou overstappen naar Arsenal. Een droom die uitkomt voor Anouk.

Anouk Hoogendijk is te boeken als spreker tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Anouk Hoogendijk Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers