Project Description

Spreker Annemarie van Gaal

Boek Annemarie van Gaal als spreker of dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder in binnen- en buitenland en schrijft wekelijkse columns in het Financieel Dagblad. Annemarie van Gaal verhuisde op haar 27e naar Rusland en startte een eigen uitgeverij ‘Independent Media’ welke binnen vijf jaar uitgroeide tot een van de grootste uitgeverijen van Rusland.

De televisiekijker kent Annemarie als dragon in het KRO programma ‘Dragon’s Den’ waarin beginnende ondernemers de mogelijkheid krijgen hun zakelijke droom waar te maken door aan een jury hun plan uiteen te zetten. Ook is zij te zien in het NCRV programma ‘Ten Einde Raad’ waarin zij mensen helpt die in de ambtelijke molen zijn vastgelopen en als financieel deskundige in het RTL-programma ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’.

Tijdens haar optredens in het land boeit Annemarie haar publiek als geen ander als ze vertelt hoe overleven in Rusland leidde tot een enorm succes en hoe je kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze situaties. Ze levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken en is zeer inzichtgevend en buitengewoon inspirerend.

Annemarie van Gaal heeft verschillende boeken geschreven. Een van de meest bekende is het boek dat gebaseerd is op het programma ” Een dubbeltje op zijn kant” wat Annemarie samen met collega John Williams presenteerd. Haar boeken zijn o.a. te verkrijgen via bol.com.

 

Annemarie van Gaal is te boeken als spreker of dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Annemarie van Gaal Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren