Project Description

Angela Groothuizen

Angela Paula Groothuizen is geboren in Alkmaar op 28 september 1959. Angela is een Nederlandse zangeres, presentatrice en actrice. Angela Groothuizen werd bekend bij het grote publiek als zangeres bij de Dolly Dots. Angela begon met het maken van televisieprogramma’s nadat de Dolly Dots uit elkaar gingen. Dit deed ze de eerste vijf seizoenen van Wie is de Mol?, bij de AVRO. Daarna presenteerde Angela het Talpa programma Thuis. Even later was Angela Groothuizen te zien in als jurylid in X-Factor. Ook was Angela in 2009 te zien in RTL Boulevard als vervangster voor Albert Verlinde. Angela maakte ook deel uit van de groep RTL-presentatoren van het zomerprogramma Ik kom bij je Eten. Ook presenteert ze bij RTL4 een nieuw tv-programma, “SOS Verbouwing”. Sinds het najaar van 2010 is ze coach in het RTL 4-programma The voice of Holland. Sinds 2007 is Angela ambassadeur van vrouwenfonds Mama Cash. Ze heeft twee kinderen. Groothuizen werd in 2012 onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma. Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen.  Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.

Je weet wat je in huis haalt als je met Angela besluit samen te werken; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten met om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Op basis van dat gesprek bereidt ze haar optreden tot in de puntjes voor, en weet ze precies de kern te raken van wat belangrijk is.  Angela is recht-voor-z’n-raap, weet alle touwtjes in handen te houden en dwingt respect af. Tegelijkertijd is ze uiterst vriendelijk, ad rem, heeft humor en is vrolijk. Een echt ‘mensen-mens’ die van een lolletje houdt, maar ook streng kan zijn als dat nodig is.

Angela Groothuizen is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Angela Groothuizen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers