Project Description

Presentator Alberto Stegeman

Alberto Stegeman is een Nederlands journalist en presentator. Alberto is geboren in Almelo op 20 februari 1971.

Alberto Stegeman ronde zijn studie af in 1994, hij studeerde aan de School of Media in Zwolle. Na een jaar Algemene Letteren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, werd Alberto freelance schrijvend journalist. Zo schreef hij voor het ANP en Het Parool. Uiteindelijk maakte Alberto de overstap naar de televisie.

Alberto Stegeman begon bij de regionale radiozender Delta FM, als verslaggever en presentator. Toen Alberto 24 was werd hij eindredacteur van Hart van de Regio in het noorden van Nederland, de regionale rubriek van Hart van Nederland.

Alberto Stegeman is nu directeur van Noordkaap TV Producties BV in Zwolle. Naast Undercover in Nederland is hij verantwoordelijk voor alle programma’s die Noordkaap produceert. Alberto is vanaf het begin betrokken geweest bij het productiebedrijf. In 1998 werd Noordkaap opgericht met het programma Oerend Hard. Hierna volgden al snel een aantal andere programma’s. Dit varieerde van reality-series, kinderseries tot indringende documentaires. Een paar programma’s zijn Brandweer Amsterdam, Trauma NL en de Regio politie. Hierna volgde zijn programma Undercover In Nederland, hierin stelt hij de beveiliging van Schiphol aan de kaak. Hiervoor kreeg Alberto op 28 januari 2010 een boete van 1500 euro, wegens Valsheid in Geschrifte. Alberto Stegeman kreeg hiervoor de bijnaam ‘Kiekeboe-smurf’.

Vanaf het najaar in 2008 presenteerde Alberto, samen met Rob Geus, het programma ‘Red Mijn Vakantie’. Hierin zouden zij vakantiegangers helpen met het oplossen van hun problemen. Dit programma was 6 seizoenen op tv.

Vanaf 5 januari 2014 is Alberto Stegeman te zien met het nieuwe programma “Onopgeloste Zaken”. Hierbij houdt hij zich bezig met zaken van de politie, waarvan de daders nog vrij rondlopen.

Alberto Stegemans is te boeken bij TARGET Bookings voor uw evenement.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Alberto Stegeman Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentator