Het probleem waar we allemaal wel eens tegenaan lopen; welk kledingstuk past bij mij? Of nog beter welke kleur?

De fashion workshop biedt u de mogelijkheid om een kleuradvies te krijgen van een echte professional.
Een kleurenadvies bespaart u niet alleen veel tijd in de ochtend, ook weet u tijdens het winkelen feilloos de juiste outfits aan te schaffen.

In de fashion workshop ontdekt u met behulp van een kleurenanalyse op een leuke en kleurrijke manier welke kleuren u laten stralen. Omdat iedereen een unieke oog-, huid- en haarkleur heeft, kunnen bepaalde kleuren uw collega ontzettend laten stralen, terwijl het u misschien wel grauw maakt. Tijdens de fashion workshop maakt u gebruik van gekleurde analysedoeken, zodat u meteen kunt zien welke kleuren voor u werken. Ook zal de workshop begeleider iedereen voorzien van een kleurenadvies.

De workshop kleurenanalyse is zowel geschikt voor particulieren als voor het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven is het goed om te weten welke associaties mensen hebben met bepaalde kleuren en wat dit doet met uw imago. Zo geven sommige kleuren u meer autoriteit, terwijl andere kleuren ervoor zorgen dat u sympathiek en toegankelijk overkomt.

Tevens is het in de fashion workshop mogelijk om een advies te krijgen van een echte fashionista over de hedendaagse modetrends.