Een workshop creativiteit waarin teamwork centraal staat. Samen met collega’s, familie of vrienden werkt u als groep vanuit een thema naar keuze. Hierin zijn diverse mogelijkheden denk hierbij aan een workshop glasblazen, schilderen, karikatuur tekenen of graffiti. Alles is mogelijk maar 1 ding staat centraal; u bent samen aan de slag.

Samen met de workshopbegeleider, wordt een gezamenlijk thema bedacht dat tijdens de workshop creatief teamwork zal stimuleren. Dit kan van alles zijn bijvoorbeeld een behaald succes op het werk, een nieuwe visie van de organisatie of de herinnering aan een speciaal moment. U bent geheel vrij om te kiezen wat u wilt zolang u samen maar tot een creatie komt waar u trots op bent.

Samenwerken staat centraal
Sommige personen beschikken over een flinke dosis creativiteit, terwijl anderen eerst even over de zogenaamde drempel heen moeten voordat zij aan de slag kunnen gaan. Tijdens de workshop zal de begeleider op een deskundige wijze zorg dragen dat een ieder in een creatieve flow komt en deel uitmaakt van het team.

Het eindresultaat
Als iedereen de deur uitloopt zullen zij het gevoel hebben dat ze allemaal hebben bijgedragen aan het eindresultaat. Het zal duidelijk zijn dat de diversiteit van de groep zorgt voor een inspirerend eindresultaat.

Deze workshop kan gegeven worden op diverse locatie door heel Nederland.