Cabaretduo MiER

Cabaretduo MiER

Cabaretduo Mier is erg uniek. Door hun dagelijkse ervaring weet het duo elkaar blindelings te vinden en het enthousiasme werkt aanstekelijk. Duo MiER is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Ali B

Cabaretier Ali B

Ali B is als kleine jongen eigenlijk altijd op straat. Daar vermaakt hij samen met zijn neef, de jongens uit zijn buurt. Buiten op straat laat Ali ze lachen, gieren en brullen. Ali rapt daarnaast ook, hij entertaint zijn vrienden met zijn smaak van muziek. Zijn vrienden zijn onder de indruk en zo raakt Ali gemotiveerd. Ali werd bekend met de naam 'Die Lijpe Mocro'. Ali B staat bekend om zijn drukke, energieke maar vooral humoristische optredens.

Cabaretier Arjen Lubach

Cabaretier Arjen Lubach

Arjen Lubach is een Nederlands schrijver, televisiepresentator en cabaretier. Samen met Patrick Lodiers presenteerde hij De Nieuwste Show voor BNN. Arjen Lubach is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Dennis van de Ven

Cabaretier Dennis van de Ven

Dennis van de Ven is een Nederlands regisseur, acteur, schrijver, zanger, televisiemaker en cabaretier. Van de Ven is tegenwoordig te zien in 'Smeris', een humoristische serie op BNN. Dennis van de Ven is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Guido Weijers

Cabaretier Guido Weijers

Guido Weijers was afgewezen bij drie toneelscholen. Guido maakte eens 40 pagina's met losse grappen. Hiermee ging hij naar de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Guido won even later de Camaretten Publieksprijs! Guido Weijers verzorgt vanaf 2006 De Oudejaarsconference op SBS6.

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach is een Nederlandse stand-up comedian en cabaretier. Harry laat je verrassen door zijn grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijke leven zijn gegrepen. Harry Glotzbach is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Javier Guzman

Cabaretier Javier Guzman

Javier Guzman is een Spaans-Nederlands cabaretier, stand-upcomedian, acteur en stemacteur. Javier tourde met zijn voorstellingen door heel het land. Javier Guzman is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Jeroen van Koningsbrugge

Cabaretier Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge is een Nederlands acteur, presentator, cabaretier en zanger. Jeroen was lid van de immens populaire improvisatiegroep De Lama's. Tegenwoordig is Jeroen van Koningsbrugge te zien in het nieuwe tv-programma 'ZaterdagavondJURK!'

Cabaretier Jim Speelmans

Cabaretier Jim Speelmans

Jim Speelmans is een Nederlands stand-up comedian en cabaretier. Jim Speelmans wist zijn publiek te overtuigen tijdens Comedyfactory en Laughing Matters. Jim Speelmans is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Karin Bloemen

Cabaretier Karin Bloemen

Karin Bloemen is een Nederlands actrice, cabaretier en zangeres. Karin speelde in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Karin Bloemen is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Kasper van Kooten

Cabaretier Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is een Nederlands acteur, cabaretier, drummer, zanger, songwriter, componist, arrangeur, auteur en presentator voornamelijk bekend van de televisieseries All Stars, Toscane en De co-assistent. Kasper van Kooten is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is een Nederlands cabaretier, acteur en televisiepresentator. Marc-Marie is wekelijks te zien bij De Wereld Draait Door als tafelheer. Marc-Marie Huijbregts is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Martijn Oosterhuis

Cabaretier Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis is een Nederlands cabaretier en stand-upcomedian. Martijn behoorde in 2004 tot één van de lama's in het populaire programma De Lama's. Martijn Oosterhuis is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Najib Amhali

Cabaretier Najib Amhali

Najib Amhali is opgegroeid in het dorp Krommenie en een Nederlands- Marrokkaans acteur/cabaretier. In 1995 won hij de Pall Mall Export prijs met de ComedyTrain. Hij won ook de publieks- en juryprijs op het Leids Cabaretfestival. Hierdoor kreeg hij de bijnaam De Marokkaan uit de Jordaan. In de aanloop naar het WK voetbal in 2006 had Najib zijn eigen televisieserie, Najib loopt warm.

Cabaretier Peter Heerschop

Cabaretier Peter Heerschop

Peter Heerschop is een Nederlands cabaretier, programmamaker, acteur en schrijver. Peter verzorgt ook elke vrijdagmorgen bij Radio 538 zijn eigen weekoverzicht, genaamd Lieve Marianne. Peter Heerschop is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Pieter Derks

Cabaretier Pieter Derks

Pieter Derks is sinds 2012 de vaste weekafsluiter van De Wereld Draait Door. Tevens is hij hij elke dinsdag te horen op BNR. Pieter Derks is te boeken als cabaretier bij TARGET Bookings.

Cabaretier Raoul Heertje

Cabaretier Raoul Heertje

Raoul Heertje is een Nederlands stand-upcomedian en tekstschrijver. In 1990 startte hij samen met zijn broer de Comedytrain. Raoul was te zien in bijvoorbeeld Dit was het nieuws. Raoul Heertje is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Roué Verveer

Cabaretier Roué Verveer

Roué Verveer, geboren op Paramaribo, Suriname. Roué maakt zijn debuut in het comedygezelschap van ComedyTrain. Hier groeit Roué uit als een waar comedy talent. Het zou niet lang duren voor hij zijn eigen show had. Roué Verveer begon in 2002 met zijn eigen show, 'Uit het Niets'. Roué Verveer maakt ook uit van een cabaretgroep: 'Daar zal je ze hebben'. Met die groep reist Roué heel Nederland af voor hun voorstelling, 'Caribbean Combo'. Deze tour werd afgesloten in Curaçao en Suriname.

Cabaretier Ruben Nicolai

Cabaretier Ruben Nicolai

Ruben Nicolai wordt op 8 mei 1975 geboren in België, Lanaken. Ruben wordt bij het grote publied bekend als één van de Lama's. Ruben Nicolai is ook presentator bij de BNN, zo presenteert hij het gemene spelshow: Rat van Fortuin en hij presenteert het programma Je Zal Het Maar Hebben. Ruben doet ook mee aan het programma Try Before You Die.

Cabaretier Ruben van der Meer

Cabaretier Ruben van der Meer

Ruben van der Meer werd bekend als het gezicht van Hakkûhbar. Met die videoclips van Hakkûhbar scoorde hij in de hitlijsten. Ruben heeft een jaar lang de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York gevolgd. Ruben heeft ook gastrollen gehad in series als, 'Costa', 'Loenatik' en 'Baantjer'. Daarnaast heeft hij ook in speelfilms gespeeld, waaronder 'Jezus is een Palestijn', 'Rent a Friend' en 'Shouf Shouf Habibi'. En natuurlijk is Ruben van der Meer één van 'De Lama's'
Permalink Gallery

Cabaretier Sara Kroos

Cabaretier Sara Kroos

Sara Kroos nam deel aan het Leids Cabaret Festival 2000. Ook nam zij deel uit van het immens populaire BNN-programma 'De Lama's'. Daarmee sleepte zij in 2006 De Televiziering in de wacht.

Cabaretier Tijl Beckand

Cabaretier Tijl Beckand

Tijl Beckand groeide op in de Haagse Archipelbuurt. Tijl was vanaf 2004 tot en met 2008 één van de vaste leden van de immens populaire BNN programma 'De Lama's'. Naast het feit dat Tijl ''Lama'' was, was hij ook werkzaam voor zijn eigen productiebedrijf Night Of Comedy. Hiermee stelde hij zich ten doel om alles voor 'De Lama's' te doen.

Cabaretier Viggo Waas

Cabaretier Viggo Waas

Viggo Waas is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker, schrijver en zanger. Viggo Waas verwierf landelijke bekendheid via Kopspijkers. Viggo Waas is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretiers Rope Theater

Cabaretiers Rope Theater

Rope Theater bestaat uit twee zeer getalenteerde mannen. Peter Douw en Roel Pot. Zij staan garant voor een unieke show. Cabaretiers Rope Theater zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretiers Van der Laan & Woe

Cabaretiers Van der Laan & Woe

Van der Laan & Woe is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe. Het cabaretduo werd bekend door een onderdeel in Langs de Leeuw, namelijk de Kwis. Van der Laan & Woe zijn te boeken bij TARGET Bookings.