DJ Alvaro

,

DJ Alvaro is een Nederlandse diskjockey met grote hits zoals Welcome To The Jungle en Make The Crowd Go. Tegenwoordig staat hij op de grootste festivals in de hele wereld, zoals Ultra, Tomorrowland enz. DJ Alvaro is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Armin van Buuren

,

DJ Armin van Buuren

,

Armin van Buuren werd geboren in Leiden, maar groeide op in Koudekerk aan den Rijn. Armin ging zich verdiepen in de muziek toen hij veertien werd. Armin trouwde in 2009 met zijn vrouw Erika van Thiel. Armin heeft twee kinderen samen met Erika. Armin werd in 2011 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau voor zijn diensten aan de muziek. Armin maakte in 2013 bekend, op het grote Tomorrowland, dat zijn vrouw was bevallen van hun tweede kind. Dit deed Armin een paar ogenblikken voor zijn optreden begon.

DJ Artistic Raw

,

DJ Artistic Raw

,

DJ Artistic Raw is een Nederlandse diskjockey. Zijn mixtapes zijn veel beluisterd en zelfs bekend. The Drugshouse Volume 2 werd binnen 2 weken meer dan 1000 keer gedownload. DJ Artistic Raw is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Bakermat

,

DJ Bakermat, oftewel Lodewijk Fluttert. In slechts drie maanden heeft hij veel van opvattingen en fans met zijn producties. Er was altijd wel al een obsessie voor muziek, maar de laatste tijd wordt zijn obsessie alleen maar groter. Op de Universiteit van Utrecht, waar hij psychologie studeerde, heeft hij kennis gemaakt met deep house. Ook ontdekte Lodewijk Fluttert het produceren van eigen muziek. Zijn muziek is gebasseerd op vreugde en geluk, en het is altijd melodieus.

DJ Barry Paf

,

Barry Paf is een Nederlands radio-dj en ambassadeur van Dance4Life. Hij is radio-dj bij RADIO 538 en presenteert hier Barry's Weekend Vibe. Barry Paf is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Bingo Players

,

DJ Bingo Players

,

DJ Bingo Players is afkomstig uit Nederland. Paul Baumer en Maarten Hoogstraten is een Nederlands duo dat hun muzikale talent versmolten in een elektronische dance duo. Bingo Players zijn te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

DJ Chuckie

,

Chuckie groeide op in Suriname en werd daar door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Chuckie kreeg interesse voor het draaien nadat een vriend van hem DJ werd. Vanaf toen wist Chuckie wat hij wilde gaan doen. Hij hield zich steeds meer bezig met het experimenteren van muziek en ook het remixen. DJ Chuckie houdt zich nog steeds bezig met het remixen, zo verzorgde hij de remixes voor onder andere, La Rouge, David Guetta en Enrique Iglesias. Chuckie heeft zelf ook hits gescoord onder de naam, 'Let The Bass Kick' en 'Aftershok'.

DJ Dennis van der Geest

,

DJ Dennis van der Geest

,

Dennis van der Geest is een van de meest toonaangevende DJ's. Hij produceert zijn eigen muziek. Dennis mag niet ontbreken op een evenement of festival. Hij is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Erick E

,

DJ Erick E begon zijn carrière als hiphop-dj in Zaandam. Erick E heeft op grote festivals gestaan zoals, Mysteryland, Dance Valley enz. DJ Erick E is als dj te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Fajah Lourens

,

DJ Fajah Lourens

,

DJ Fajah Lourens is een Nederlands diskjockey. Fajah maakte in 2012 haar debuut als producer/dj in Nederland. Tegenwoordig heeft ze opgetreden in Mallorca, Las Vegas, Dubai, Marokko en India. DJ Fajah Lourens is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Fedde Le Grand

,

DJ Fedde Le Grand

,

DJ Fedde Le Grand is bekend van de gigantische hit, Put Your Hand Up For Detroit. Fedde wordt nog steeds Redder Van House genoemd. Fedde Le Grand heeft remixes gemaakt voor onder andere Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim en Will.I.Am. DJ Fedde Le Grand is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi is een Nederlandse DJ en acteur. Ferri Somogyi is bekend geworden door zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Geza Weisz

,

DJ Geza Weisz

,

Geza Weisz geboren op 26 december 1986. Hij ronde zijn opleiding aan de toneelschool van Amsterdam af in 2012. In het najaar van 2012 was Geza te zien in Alleen Maar Nette Mensen. Geza Weisz is niet alleen acteur, hij is ook DJ. Zo draait hij bijvoorbeeld in clubs in Amsterdam, waaronder Jimmy Woo, Club Air en de Chicago Social Club. Geza Weisz organiseert zelf ook feesten. Dat zijn het klassenfeestje en het huisfeestje.

DJ Gregor Salto

,

DJ Gregor Salto

,

DJ Gregor Salto is een pseudoniem van Gregor van Offeren. Gregor Sato is een Nederlandse diskjockey die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait. DJ Gregor Salto is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Hardwell

,

Robbert van de Corput, geboren op 7 januari 1988 is beter bekend onder zijn artiestennaam, Hardwell. De Nederlandse DJ, Hardwell staat op dit moment op nummer 1 in de 'Top 100 DJ MAG'. Hardwell zijn populariteit kwam pas in 2009. Door de hit 'Show Me Love Vs Be'. Hardwell heeft nu zijn eigen platenlabel, Revealed Recordings. Onder Revealed Recordings heeft Hardwell zijn eigen radioshow en podcast uitgebracht, Hardwell On Air.

DJ Keanu

,

DJ Keanu draaide altijd op schoolfeesten en in clubs, toen vond hij het tijd om de grens over te gaan. Met zijn platen op zijn arm ging DJ Keanu naar New Zeeland. Al snel stond hij in de clubs daar. DJ Keanu is iedere week te horen met zijn radio show The Sound Of Ibiza!, op Ping FM, powered by Radio 538.

DJ Lucien Foort

,

DJ Lucien Foort

,

Lucien Foort is al een tijdje in de DJ-scene. Zo had hij bijvoorbeeld de wereldwijde hit, Quadrophonia. Lucien Foort heeft ook het podium gedeeld met Hardwell, De La Soul, Nicky Romero, Tiësto, Armin van Buuren en nog veel meer.

DJ Manuel Broekman

,

DJ Manuel Broekman

,

DJ Manuel Broekman. Manuel Broekman is zelf gewild acteur, model en zelfs DJ en Host. Manuel maakte zijn acteerdebuut in de VPRO-kinderserie Madelief. Op zijn vijftiende was hij te zien in Onderweg Naar Morgen. Manuel Broekman is ook erg veel te zien in bioscoopfilms. Zo wordt hij bijvoorbeeld Mr. Feuten Himself genoemd. Manuel Broekman is te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

DJ Martin Garrix

,

DJ Martin Garrix

,

Martin Garrix is een Nederlands DJ talent die is getekend bij Spinnin' Records. Martin Garrix is pas 17 jaar oud en is nu al een wereld ster. Zo kent iedereen zijn track 'Animals'. Die track is een hit geworden in bepaalde grote landen. Martin Garrix is tot nu toe de aller jongste DJ die ooit in de grote clubs van Ibiza heeft mogen draaien. Martin Garrix staat op nummer 40 genoteerd in de DJ MAG TOP 100 lijst.

DJ Matsoe Matsoe

,

DJ Matsoe Matsoe

,

Matsoe Matsoe verwierf nationale bekendheid door zijn deelname aan Oh Oh Cherso, hij kreeg ook zijn eigen programma op RTL5, Everybody loves Joey. Matsoe Matsoe is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Nicky Romero

,

DJ Nicky Romero

,

Nicky Romero heeft zijn naam gevestigd als 'De Hoogste Binnenkomer Ooit' op de DJMAG top 100 lijst. De Nederlandse DJ kwam op nummer 17 in de top 100. Nicky Romero heeft iedere zaterdag avond op SLAM!FM zijn eigen uur. Hierin mixt hij alle pas uitgekomen singles samen van zijn eigen label, Protocol Recordings. Nicky Romero heeft samen met Avicii de hit: 'I Could Be The One', met dit nummer bereikte zij de nummer 1-positie in de UK singels chart.

DJ Quintino

,

DJ Quintino is een Nederlands diskjockey. Quintino verwierf nationale bekendheid door zijn remix van Rap das Armas en zijn single samen met Sandro Silva, Epic. DJ Quintino is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Roog

,

DJ Roog is een Nederlands DJ. DJ Roog heeft op verschillende podia opgetreden, waaronder Sensation van ID&T, 40.000 bezoekers. DJ Roog is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Sander van Doorn

,

DJ Sander van Doorn

,

Sander Ketelaars, beter bekend als Sander van Doorn, begon op zijn zestiende al met het draaien. Hij experimenteerde met drumcomputers en begon zijn eigen muziek te produceren. Sander van Doorn heeft een platencontract getekend bij Roc Nation, het label van de Amerikaanse rapper Jay-Z. Rihanna staat ook onder contract bij Roc Nation, wat onderdeel is van Live Nation. Live Nation is een van de grootste evenementenorganisators ter wereld.

DJ Sandro Silva

,

DJ Sandro Silva

,

DJ Sandro Silva is een Nederlandse DJ. DJ Sandro Silva werd bekend door zijn hit, Epic, samen met DJ/producer Quintino. De track werd een nummer 1-hit. DJ Sandro Silva is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Showtek

,

Twee broers die leven voor elektronische dansmuziek, Showtek. Showtek heeft uitverkochte shows in alle vier de hoeken van de wereld. Samen zijn zij begonnen in een rustig dorp van Nederland. Showtek heeft Beatport al meerdere malen veroverd, Beatport is een internationale muzieksite. Daar heeft Showtek al meerdere malen in de top 5 gestaan.

DJ The Flexican

,

DJ The Flexican

,

Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican. The Flexican heeft een obsessie voor muziek. Zijn naam is ontstaan doordat hij uit Mexico komt en erg flexibel is in zijn werk. The Flexican is te boeken bij TARGET Bookins.

DJ Winston Post

,

DJ Winston Post

,

Winston Post is van origine een Tech-House DJ. Zijn muziek is geliefd bij mannelijke en vrouwelijke partypeeps die hem de bijnaam 'Prettyboy Post' hebben gegeven. Tech-House is zijn ding maar hij vindt altijd wat om het publiek te verrassen met een goede twist. WInston Post is te boeken bij TARGET Bookings.

Eric Corton

,

Eric Corton is een Nederlandse zanger, acteur, stemacteur, presentator en diskjockey. Eric is bekend door het presenteren van 3VOOR12RADIO en zijn rol als John de Weert in Penoza. Eric Corton is te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

Feest DJ Ruud

,

Feest DJ Ruud

,

Feest DJ Ruud is een Nederlandse DJ. Feest DJ Ruud is bekend van zijn enorme hit, Gas op die Lollie, en natuurlijk Waar is dat Feestje? Hier is dat Feestje! Feest DJ Ruus is te boeken bij TARGET Bookings.

Gerard Ekdom

,

Gerard Ekdom is een Nederlandse radio-dj en televisiepresentator. Gerard heeft zijn eigen radio programma, Effe Ekdom op 3FM. Gerard Ekdom is ook een aantal jaren achter elkaar te vinden in het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Gerard Ekdom is te boeken bij TARGET Bookings.

Giel Beelen

,

Giel Beelen is een Nederlands radio-dj en presentator. Giel is werkzaam voor 3FM en heeft al een paar keer plaats genomen in het Glazen Huis van Serious Request! Giel Beelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Gijs Staverman

,

Gijs Staverman

,

Gijs Staverman is een Nederlands ondernemer, televisiepresentator en radiodiskjockey. Gijs heeft voor verschillende radiozenders gewerkt, onder andere Q Music en Veronica. Gijs Staverman is te boeken bij TARGET Bookings.

La Fuente

,

La Fuente is een Nederlands dj en treed al ruim 10 jaar op in het binnen en buitenland. La Fuente heeft opgetreden in landen als, Vietnam, Spanje, Turkije, Curaçao, Rusland, België en natuurlijk Nederland. La Fuente is te boeken bij TARGET Bookings.

Ruud de Wild

,

Ruud de Wild is een Nederlands kunstenaar en zeer bekend radio-dj op Radio 538. Ruud is van maandag tot donderdag 16:00 / 19:00 te horen op Radio 538. Ruud de Wild is te boeken bij TARGET Bookings.

The Partysquad

,

The Partysquad

,

The Partysquad is een Nederlandse DJ groep. The Partysquad verwierf nationale bekendheid met de tracks, Rampeneren en titeltrack van Het Snitzelparadijs 'Wat Wil Je Doen'?. The Partysquad is te boeken bij TARGET Bookings.