Bent u op zoek naar een artiest voor u evenement? TARGET Bookings geeft u graag advies! Neem contact op via 020-4701603

3JS

,

De 3JS, afkomstig uit Volendam. De 3JS zingen over stuk gelopen liefdes en dromen die eindigen in desillusies. Of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er voor. Zoals ze zelf zeggen, de 3JS geloven in het leven.

Alain Clark

,

Alain Clark is een succesvol Nederlands popmuzikant en producer. Alain maakte verschillende hits, waaronder Heerlijk, Father and Friend, This Ain't Gonna Work. Alain Clark is te boeken bij TARGET Bookings.

André Hazes Jr.

,

André Hazes Jr.

,

André Hazes Jr. is de zoon van één van de grootste volkszangers die Nederland ooit heeft gehad. Dré Hazes is net als zijn vader een Nederlands talige zanger. Dré werd bekend tijdens het televisieprogramma In Duet met Hazes. Dré heeft begin januari 2014 zijn eigen album uitgebracht.

Anita Meyer

,

Anita Meyer is een Nederlandse zangeres. Zij had verschillende hits van Why Tell Me Why, Het Spijt me en I've Heard It All Before. Anita Meyer is te boeken bij TARGET Bookings.

Anouk

,

Anouk is een Nederlandse zangeres. Anouk wordt gezien als de populairste Nederlandse rockzangeres. Nederland is al meer dan vijftien jaar in de ban van Anouk. Anouk is te boeken bij TARGET Bookings.

Babette van Veen

,

Babette van Veen werd geboren als dochter van de artiest Herman van Veen. Babette werd vooral bekend met haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Babette van Veen is te boeken bij TARGET Bookings.

Barbara Straathof

,

Barbara Straathof

,

Barbara Straathof is geboren in Libanon en geadopteerd naar Nederland. Barbara is een Nederlandse zangeres die nationale bekendheid verwierf tijdens haar optredens in The Voice Of Holland. Barbara Straathof is te boeken bij TARGET Bookings.

Berget Lewis

,

Berget Lewis is een Nederlandse zangeres van Surinaamse komaf. In april 2012 was zij te zien in The Passion in Rotterdam, hierin speelde zij de rol van Maria. Berget Lewis is te boeken bij TARGET Bookings.

Big, Black & Beautiful

,

Big, Black & Beautiful

,

Big, Black & Beautiful is een Nederlandse zanggroep. Deze groep is opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig op in het land. Big, Black & Beautiful is te boeken bij TARGET Bookings.

Bite

,

Bite is een Nederlandse band wat bestaat uit één dame en drie heren. De blonde zangeres zorgt er voor dat alle ogen op de band gericht zijn. De band Bite spelen liedjes waar iedereen van houdt. Bite is te boeken bij TARGET Bookings.

BLØF

,

BLØF is een Nederlandse band. Iedereen in Nederland kent BLØF wel. In 2013 hadden zij nog een grote hit, samen met Nielson. BLØF is te boeken bij TARGET Bookings.

Booming Piano’s

, ,

Booming Piano's is gebaseerd op het Dueling Piano's concept, wat al jaren een grote hit is in Amerika. Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn of haar vingers. Booming Piano's zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Boris Titulaer

,

Boris Titulaer is een Nederlands zanger. Boris verwierf nationale bekendheid tijdens het televisieprogramma Idols II. Dit programma won hij. Boris Titulaer is te boeken bij TARGET Bookings.

Candy Dulfer

,

Candy Dulfer is een Nederlands saxofoniste en de dochter van bekend saxofonist Hans Dulfer. Zij was in 2013 jurylid tijdens het programma X-Factor. Candy Dulfer is te boeken bij TARGET Bookings.

Caro Emerald

,

Caro Emerald is een Nederlandse zangeres die bekend werd met haar debuutsingle Back it Up in 2009. In 2011 kreeg zij de Popprijs van 2010 uitgereikt. Ook was zij te zien als vocal coach bij Popstars, Idols, X-Factor en The Voice of Holland. Caro Emerald is te boeken bij TARGET Bookings.

Charly Luske met live band

,

Charly Luske met live band

,

Charly Luske o.a. bekend van The Voice is te boeken met band. Gedurende het evenement kunnen zij heerlijke covers spelen. WIlt u Charly Luske boeken met band? Dat kan exclusief bij TARGET Bookings.

Danny de Munk

,

Danny de Munk is een Nederlandse musical acteur, acteur, zanger en presentator. Danny is bekend van zijn hoofdrol als 12-jarige in Ciske de Rat. Danny de Munk is te boeken bij TARGET Bookings.

DDF Crew

,

DDF is een Belgische Double Dutch crew die is ontstaan in 2003. Zij kregen landelijk en Nederlandse bekendheid door hun deelname aan Holland's Got Talent in 2012 die zij uiteindelijk ook wonnen. DDF Crew is te boeken bij TARGET Bookings.
De jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

,

De Jeugd van Tegenwoordig

,

Watskeburt!? De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapgroep. DJVT is een gevestigde naam in de muziekwereld in Nederland. De Jeugd van Tegenwoordig is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Alvaro

,

DJ Alvaro is een Nederlandse diskjockey met grote hits zoals Welcome To The Jungle en Make The Crowd Go. Tegenwoordig staat hij op de grootste festivals in de hele wereld, zoals Ultra, Tomorrowland enz. DJ Alvaro is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Armin van Buuren

,

DJ Armin van Buuren

,

Armin van Buuren werd geboren in Leiden, maar groeide op in Koudekerk aan den Rijn. Armin ging zich verdiepen in de muziek toen hij veertien werd. Armin trouwde in 2009 met zijn vrouw Erika van Thiel. Armin heeft twee kinderen samen met Erika. Armin werd in 2011 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau voor zijn diensten aan de muziek. Armin maakte in 2013 bekend, op het grote Tomorrowland, dat zijn vrouw was bevallen van hun tweede kind. Dit deed Armin een paar ogenblikken voor zijn optreden begon.

DJ Artistic Raw

,

DJ Artistic Raw

,

DJ Artistic Raw is een Nederlandse diskjockey. Zijn mixtapes zijn veel beluisterd en zelfs bekend. The Drugshouse Volume 2 werd binnen 2 weken meer dan 1000 keer gedownload. DJ Artistic Raw is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Bakermat

,

DJ Bakermat, oftewel Lodewijk Fluttert. In slechts drie maanden heeft hij veel van opvattingen en fans met zijn producties. Er was altijd wel al een obsessie voor muziek, maar de laatste tijd wordt zijn obsessie alleen maar groter. Op de Universiteit van Utrecht, waar hij psychologie studeerde, heeft hij kennis gemaakt met deep house. Ook ontdekte Lodewijk Fluttert het produceren van eigen muziek. Zijn muziek is gebasseerd op vreugde en geluk, en het is altijd melodieus.

DJ Barry Paf

,

Barry Paf is een Nederlands radio-dj en ambassadeur van Dance4Life. Hij is radio-dj bij RADIO 538 en presenteert hier Barry's Weekend Vibe. Barry Paf is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Bingo Players

,

DJ Bingo Players

,

DJ Bingo Players is afkomstig uit Nederland. Paul Baumer en Maarten Hoogstraten is een Nederlands duo dat hun muzikale talent versmolten in een elektronische dance duo. Bingo Players zijn te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

DJ Chuckie

,

Chuckie groeide op in Suriname en werd daar door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Chuckie kreeg interesse voor het draaien nadat een vriend van hem DJ werd. Vanaf toen wist Chuckie wat hij wilde gaan doen. Hij hield zich steeds meer bezig met het experimenteren van muziek en ook het remixen. DJ Chuckie houdt zich nog steeds bezig met het remixen, zo verzorgde hij de remixes voor onder andere, La Rouge, David Guetta en Enrique Iglesias. Chuckie heeft zelf ook hits gescoord onder de naam, 'Let The Bass Kick' en 'Aftershok'.

DJ Dennis van der Geest

,

DJ Dennis van der Geest

,

Dennis van der Geest is een van de meest toonaangevende DJ's. Hij produceert zijn eigen muziek. Dennis mag niet ontbreken op een evenement of festival. Hij is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Erick E

,

DJ Erick E begon zijn carrière als hiphop-dj in Zaandam. Erick E heeft op grote festivals gestaan zoals, Mysteryland, Dance Valley enz. DJ Erick E is als dj te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Fajah Lourens

,

DJ Fajah Lourens

,

DJ Fajah Lourens is een Nederlands diskjockey. Fajah maakte in 2012 haar debuut als producer/dj in Nederland. Tegenwoordig heeft ze opgetreden in Mallorca, Las Vegas, Dubai, Marokko en India. DJ Fajah Lourens is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Fedde Le Grand

,

DJ Fedde Le Grand

,

DJ Fedde Le Grand is bekend van de gigantische hit, Put Your Hand Up For Detroit. Fedde wordt nog steeds Redder Van House genoemd. Fedde Le Grand heeft remixes gemaakt voor onder andere Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim en Will.I.Am. DJ Fedde Le Grand is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi is een Nederlandse DJ en acteur. Ferri Somogyi is bekend geworden door zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Geza Weisz

,

DJ Geza Weisz

,

Geza Weisz geboren op 26 december 1986. Hij ronde zijn opleiding aan de toneelschool van Amsterdam af in 2012. In het najaar van 2012 was Geza te zien in Alleen Maar Nette Mensen. Geza Weisz is niet alleen acteur, hij is ook DJ. Zo draait hij bijvoorbeeld in clubs in Amsterdam, waaronder Jimmy Woo, Club Air en de Chicago Social Club. Geza Weisz organiseert zelf ook feesten. Dat zijn het klassenfeestje en het huisfeestje.

DJ Gregor Salto

,

DJ Gregor Salto

,

DJ Gregor Salto is een pseudoniem van Gregor van Offeren. Gregor Sato is een Nederlandse diskjockey die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait. DJ Gregor Salto is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Hardwell

,

Robbert van de Corput, geboren op 7 januari 1988 is beter bekend onder zijn artiestennaam, Hardwell. De Nederlandse DJ, Hardwell staat op dit moment op nummer 1 in de 'Top 100 DJ MAG'. Hardwell zijn populariteit kwam pas in 2009. Door de hit 'Show Me Love Vs Be'. Hardwell heeft nu zijn eigen platenlabel, Revealed Recordings. Onder Revealed Recordings heeft Hardwell zijn eigen radioshow en podcast uitgebracht, Hardwell On Air.

DJ Keanu

,

DJ Keanu draaide altijd op schoolfeesten en in clubs, toen vond hij het tijd om de grens over te gaan. Met zijn platen op zijn arm ging DJ Keanu naar New Zeeland. Al snel stond hij in de clubs daar. DJ Keanu is iedere week te horen met zijn radio show The Sound Of Ibiza!, op Ping FM, powered by Radio 538.

DJ Lucien Foort

,

DJ Lucien Foort

,

Lucien Foort is al een tijdje in de DJ-scene. Zo had hij bijvoorbeeld de wereldwijde hit, Quadrophonia. Lucien Foort heeft ook het podium gedeeld met Hardwell, De La Soul, Nicky Romero, Tiësto, Armin van Buuren en nog veel meer.

DJ Manuel Broekman

,

DJ Manuel Broekman

,

DJ Manuel Broekman. Manuel Broekman is zelf gewild acteur, model en zelfs DJ en Host. Manuel maakte zijn acteerdebuut in de VPRO-kinderserie Madelief. Op zijn vijftiende was hij te zien in Onderweg Naar Morgen. Manuel Broekman is ook erg veel te zien in bioscoopfilms. Zo wordt hij bijvoorbeeld Mr. Feuten Himself genoemd. Manuel Broekman is te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

DJ Martin Garrix

,

DJ Martin Garrix

,

Martin Garrix is een Nederlands DJ talent die is getekend bij Spinnin' Records. Martin Garrix is pas 17 jaar oud en is nu al een wereld ster. Zo kent iedereen zijn track 'Animals'. Die track is een hit geworden in bepaalde grote landen. Martin Garrix is tot nu toe de aller jongste DJ die ooit in de grote clubs van Ibiza heeft mogen draaien. Martin Garrix staat op nummer 40 genoteerd in de DJ MAG TOP 100 lijst.

DJ Matsoe Matsoe

,

DJ Matsoe Matsoe

,

Matsoe Matsoe verwierf nationale bekendheid door zijn deelname aan Oh Oh Cherso, hij kreeg ook zijn eigen programma op RTL5, Everybody loves Joey. Matsoe Matsoe is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Nicky Romero

,

DJ Nicky Romero

,

Nicky Romero heeft zijn naam gevestigd als 'De Hoogste Binnenkomer Ooit' op de DJMAG top 100 lijst. De Nederlandse DJ kwam op nummer 17 in de top 100. Nicky Romero heeft iedere zaterdag avond op SLAM!FM zijn eigen uur. Hierin mixt hij alle pas uitgekomen singles samen van zijn eigen label, Protocol Recordings. Nicky Romero heeft samen met Avicii de hit: 'I Could Be The One', met dit nummer bereikte zij de nummer 1-positie in de UK singels chart.

DJ Quintino

,

DJ Quintino is een Nederlands diskjockey. Quintino verwierf nationale bekendheid door zijn remix van Rap das Armas en zijn single samen met Sandro Silva, Epic. DJ Quintino is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Roog

,

DJ Roog is een Nederlands DJ. DJ Roog heeft op verschillende podia opgetreden, waaronder Sensation van ID&T, 40.000 bezoekers. DJ Roog is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Sander van Doorn

,

DJ Sander van Doorn

,

Sander Ketelaars, beter bekend als Sander van Doorn, begon op zijn zestiende al met het draaien. Hij experimenteerde met drumcomputers en begon zijn eigen muziek te produceren. Sander van Doorn heeft een platencontract getekend bij Roc Nation, het label van de Amerikaanse rapper Jay-Z. Rihanna staat ook onder contract bij Roc Nation, wat onderdeel is van Live Nation. Live Nation is een van de grootste evenementenorganisators ter wereld.

DJ Sandro Silva

,

DJ Sandro Silva

,

DJ Sandro Silva is een Nederlandse DJ. DJ Sandro Silva werd bekend door zijn hit, Epic, samen met DJ/producer Quintino. De track werd een nummer 1-hit. DJ Sandro Silva is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Showtek

,

Twee broers die leven voor elektronische dansmuziek, Showtek. Showtek heeft uitverkochte shows in alle vier de hoeken van de wereld. Samen zijn zij begonnen in een rustig dorp van Nederland. Showtek heeft Beatport al meerdere malen veroverd, Beatport is een internationale muzieksite. Daar heeft Showtek al meerdere malen in de top 5 gestaan.

DJ The Flexican

,

DJ The Flexican

,

Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican. The Flexican heeft een obsessie voor muziek. Zijn naam is ontstaan doordat hij uit Mexico komt en erg flexibel is in zijn werk. The Flexican is te boeken bij TARGET Bookins.

DJ Winston Post

,

DJ Winston Post

,

Winston Post is van origine een Tech-House DJ. Zijn muziek is geliefd bij mannelijke en vrouwelijke partypeeps die hem de bijnaam 'Prettyboy Post' hebben gegeven. Tech-House is zijn ding maar hij vindt altijd wat om het publiek te verrassen met een goede twist. WInston Post is te boeken bij TARGET Bookings.

Douwe Bob

,

Douwe Bob is een Nederlands singer-songwriter. Douwe Bob mocht zich in 2012 bekronen tot beste singer-songwriter van Nederland in de show van Giel Beelen. De Beste Singer Songwriter van Nederland. Douwe Bob is te boeken bij TARGET Bookings.

Edsilia Rombley

,

Edsilia Rombley is een Nederlands zangeres die vooral bekend werd door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival. Hemel & Aarde is het lied dat zij zong op het songfestival. Edsilia Rombley is te boeken bij TARGET Bookings.

EliZe

,

EliZe is een Nederlands zangeres. Haar debuutsingle Shake gaf haar nationale bekendheid, en zij was zelfs te zien als presentatrice van So You Think You Can Dance. EliZe is te boeken bij TARGET Bookings.

Ellen ten Damme

,

Ellen ten Damme is een Nederlands zangeres en actrice. Ellen is niet alleen in Nederland bekend, in Duitsland speelt ze in verschillende (televisie)films. Ellen ten Damme is te boeken bij TARGET Bookings.

Eric Corton

,

Eric Corton is een Nederlandse zanger, acteur, stemacteur, presentator en diskjockey. Eric is bekend door het presenteren van 3VOOR12RADIO en zijn rol als John de Weert in Penoza. Eric Corton is te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

Eva Simons

,

Eva Simons is een Nederlandse zangeres. Zij maakte eerst deel uit van de meidengroep Raffish, maar maakte een doorbraak als solozangeres met haar nummer Silly Boy. Later stond Eva in het voorprogramma van Beyonce. Eva Simons is te boeken bij TARGET Bookings.

Feest DJ Ruud

,

Feest DJ Ruud

,

Feest DJ Ruud is een Nederlandse DJ. Feest DJ Ruud is bekend van zijn enorme hit, Gas op die Lollie, en natuurlijk Waar is dat Feestje? Hier is dat Feestje! Feest DJ Ruus is te boeken bij TARGET Bookings.

Ferry Doedens

,

Ferry Doedens is een Nederlands zanger en acteur, voornamelijk bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en bekend als deelnemer aan Idols IV.

Floortje Smit

,

Floortje Smit is een Nederlandse zangeres. Floortje heeft meegedaan aan Idols en aan The Voice of Holland, bij beide programma's heeft zij deel mogen nemen aan de Finale. Floortje Smit is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Gentlemen of Soul

,

Gentlemen of Soul

,

Gentlemen of Soul is een Nederlandse soul-band. Gentlemen of Soul bestaat uit twee heren en één dame. Zij hebben erg veel ervaring en doen er alles aan om het publiek te laten swingen. Gentlemen of Soul is te boeken bij TARGET Bookings.

Gerard Ekdom

,

Gerard Ekdom is een Nederlandse radio-dj en televisiepresentator. Gerard heeft zijn eigen radio programma, Effe Ekdom op 3FM. Gerard Ekdom is ook een aantal jaren achter elkaar te vinden in het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Gerard Ekdom is te boeken bij TARGET Bookings.

Gers Pardoel

,

Gers Pardoel is een Nederlandse rapper. Gers verwierf nationale bekendheid met de tracks Ik Neem je Mee en Bagagedrager(Spring maar achterop bij mij). Gers Pardoel is te boeken bij TARGET Bookings.

Giel Beelen

,

Giel Beelen is een Nederlands radio-dj en presentator. Giel is werkzaam voor 3FM en heeft al een paar keer plaats genomen in het Glazen Huis van Serious Request! Giel Beelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Gijs Staverman

,

Gijs Staverman

,

Gijs Staverman is een Nederlands ondernemer, televisiepresentator en radiodiskjockey. Gijs heeft voor verschillende radiozenders gewerkt, onder andere Q Music en Veronica. Gijs Staverman is te boeken bij TARGET Bookings.

Gio

,

Gio is een Nederlandse zanger van Surinaamse afkomst. Gio heeft hits uitgebracht als Denk aan Jou en Je Hebt Me. Ook heeft hij het voorprogramma verzorgd van Mary J. Blidge en Kanye West. Gio is te boeken bij TARGET Bookings.

Glennis Grace

,

Glennis Grace is een Nederlands zangeres. Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die Nederland heeft. Glennis Grace is te boeken bij TARGET Bookings.

Guus Meeuwis

,

Guus Meeuwis is een Nederlands zanger die zijn grote doorbraak kende in 1995 met het nummer Het is een Nacht. Guus heeft inmiddels 32 stadionconcerten op zijn naam staan. Guus Meeuwis is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans Kazàn

,

Hans Kazan is een Nederlands goochelaar en televisiepresentator. Hans Kazan is bekend geworden in Nederland door eigen goochelshows bij de TROS maar ook als quizmaster bij RTL. Hans Kazan is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans Klok

,

Hans Klok is een Nederlandse illusionist, goochelaar en ook acteur. In 1990 wint Hans Klok de Grand Prix, met 'de snelste metamorfose ter wereld'. Dit geeft hem de bijnaam, “The fastest magician in the World”. Hans Klok is te boeken bij TARGET Bookings.

Heeren van het Goede Leven

,

Heeren van het Goede Leven

,

Heeren van het Goede Leven is een Nederlandse band. Zonder enige vorm van elektrisch of ander overscheeuwend materiaal proberen zij de romantiek van weleer te laten beleven. Heeren van het Goede Leven zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Hind

,

Hind Laroussi Tahiri is de volledige naam van Hind. Hind is een Nederlands-Marokkaanse zangeres, vooral bekend geworden door haar plaats in de halve finale bij de eerste editie van Idols. Hind is te boeken bij TARGET Bookings.

Hit Me!

,

Hit Me! is een Nederlands vijfkoppige band wat bestaat uit 4 heren en één dame. Hit Me! is erg flexibel en kan erg goed inspelen op de wensen vanuit het publiek. Hit Me! is te boeken bij TARGET Bookings.

Ilse DeLange

,

Ilse DeLange haar hart ligt bij de countrymuziek en neemt haar eerste album op in het walhalla voor de country, Nashville in Amerika. Ilse wint een gros aan awards bijvoorbeeld de Edison voor 'Beste Artiest'. Ilse neemt samen met Waylon deel aan het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen.

Jaap Reesema

,

Jaap Reesema is een Nederlandse zanger. Reesema won in 2010 met 51% van de stemmen het derde seizoen van X-Factor. Jaap Reesema is te boeken bij TARGET Bookings.

Jada Borsato

,

Jada Borsato is een Nederlands zangeres en actrice. Jada is de jongste dochter van Italiaans-Nederlandse zanger Marco Borsato en Nederlandse presentatrice Leontine Ruiters. Jada Borsato is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Jamai

,

Jamai is één van Nederlands meest veelbelovende entertainers. Hij won de aller eerste editie van het populaire televisieprogramma Idols.Met zijn viervoudig platina debuutsingle stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy.

Jan Smit

,

Jan Smit is een Nederlandstalige zanger, televisiepresentator en acteur. Jan werd al op 10-jarige leeftijd ontdekt toen hij samen met Carola Smit een liedje mocht maken. Hij viel op en van de producenten mocht hij zijn eigen single gaan maken. De Single Ik zing dit lied voor jou alleen, kwam op nummer één in de Nederlandse hitparades. Jan Smit is met 18 nummer 1 hits, één van de succesvolste zangers van Nederland.

Jennifer Ewbank

,

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, pianist en componist. Ze verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland 2010. Jennifer Ewbank is te boeken bij TARGET Bookings.

Jeroen van der Boom

,

Jeroen van der Boom

,

Jeroen van der is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Jeroen is onderdeel van de toppers en werd bekend met zijn hit Je Bent Zo. Jeroen van der Boom is te boeken bij TARGET Bookings.

Jett Rebel

,

Jelte Steven Tuinstra beter bekend als Jett Rebel is een Nederlandse zanger, componist en Multi-instrumentalist. Jett Rebel heeft in 2013 zijn eerste EP uitgebracht en stond al bij De Wereld Draait Door en Serious Request. Jett Rebel is te boeken bij TARGET Bookings.

Jim Bakkum

,

Jim Bakkum is een Nederlandse zanger. Jim speelde al sinds jonge leeftijd in bandjes en in musicals. Toch kwam zijn nationale bekendheid door de eerste editie van tv-talentenjacht Idols, hij werd tweede. Jim Bakkum is te boeken bij TARGET Bookings.

Karin Bloemen

,

Karin Bloemen is een Nederlands actrice, cabaretier en zangeres. Karin speelde in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Karin Bloemen is te boeken bij TARGET Bookings.

La Fuente

,

La Fuente is een Nederlands dj en treed al ruim 10 jaar op in het binnen en buitenland. La Fuente heeft opgetreden in landen als, Vietnam, Spanje, Turkije, Curaçao, Rusland, België en natuurlijk Nederland. La Fuente is te boeken bij TARGET Bookings.

Lange Frans

,

Lange Frans is een Nederlandse rapper, televisiepresentator en heeft zijn eigen radioprogramma op Slam FM, Vol Gas Met Frans. Lange Frans vormde jaren lang een duo met Baas B. Lange Frans is te boeken bij TARGET Bookings.

Laura Fygi

,

Laura Fygi is een Nederlands zangeres. Tussen 1984 en 1989 was Laura Fygi lid van één van Nederlands populairste meidengroepen van dat moment: Centerfold. Laura Fygi is te boeken bij TARGET Bookings.

Leona Philippo

,

Leona Philippo is een Canadese singer-songwriter en actrice van Jamaicaanse komaf. Op haar zesde verhuisde Leona naar Nederland met haar adoptie ouders, in 2012 werd Leona de derde winnaar van The Voice of Holland. Leona Philippo is te boeken bij TARGET Bookings.

Leonie Meijer

,

Leonie Meijer is een Nederlandse singer-songwriter. Leonie verwierf nationale bekendheid tijdens de Grote Prijs van Nederland en The Voice of Holland. Leonie Meijer is te boeken bij TARGET Bookings.

Lisa Lois

,

Lisa Lois is een Nederlandse zangeres. Lisa Lois verwierf nationale bekendheid door het winnen van het talentenjachtprogramma X Factor. Lisa Lois is te boeken bij TARGET Bookings.

Magic Unlimited

,

Magic Unlimited is een Nederlands trio illusionisten, bestaande uit Oscar Kazan, Renzo Kazan en Maartje van Olst. Oscar, Renzo, en Mara treden al sinds 1996 op. Magic Unlimited is te boeken bij TARGET Bookings.

Miss Montreal

,

Miss Montreal is een Nederlands singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Zij verwierf nationale bekendheid met haar soundtrack van Utopia, Say Heaven Say Hell. Miss Montreal is te boeken bij TARGET Bookings.

Monique en Tim

, ,

Monique Smit en Tim Douwsma zijn samen gebracht door het programma Sterren Dansen op het IJs. Dat leidde samen tot een duet, Een Zomeravond Met Jou. Monique en Tim zijn een uniek en ijzersterk duo. Monique Smit en Tim Douwsma zijn exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Monique Smit

,

Monique Smit is geboren in Volendam en is het zusje van Jan Smit. Monique is naast haar zangcarrière ook televisiepresentatrice, voor dat zij zangeres werd, was Monique kapster. Monique was in 2007 te zien in het zangprogramma van de zender Tien, Just The Two Of Us, ook presenteert Monique de Kids Top 20. In 2011 bracht ze een hit uit samen met Tim Douwsma, genaamd Één zomeravond met jou.

Nathalie Makoma

,

Nathalie Makoma is een Congolees-Nederlandse zangeres. Zij werd nationaal bekend tijdens Idols 4 en tijdens het tweede seizoen van Sterren Springen op SBS6. Nathalie Makoma is te boeken bij TARGET Bookings.

New Timeless

, ,

New Timeless is een Nederlands zangduo. Als New Timeless het podium heeft betreden, zullen zij de gasten laaiend enthousiast maken. New Timeless is te boeken bij TARGET Bookings.

Nick en Simon

,

Nick en Simon zijn twee Nederlandse zangers. Nick is elfde geworden in het programma Idols en Simon schreef nummers met en voor Jan Smit. Zo kregen zij bekendheid in Volendam en werden opgepikt en gekoppeld aan producers. Nick en Simon ontwikkelde zo geheel een eigen sound. Nick en Simon zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Niek Boes

,

Een optreden van Niek Boes is één van de meest unieke showspektakels in de wereld. Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van uw bedrijf een thema of onderwerp te maken is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk. Boek Niek Boes bij TARGET Bookings.

Niels Geusebroek

,

Niels Geusebroek

,

Niels Geusebroek is een Nederlandse zanger en componist. Niels Geusebroek is bekend van het liedje Year of Summer van Wildstylez. Ook bereikte hij de halve finale van The Voice of Holland. Niels Geusebroek is te boeken bij TARGET Bookings.

Nielson

,

Nielson is bekend van het televisieprogramma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Nielson heeft ook hele succesvolle liedjes uitgebracht, namelijk Beauty & The Brains. Nielson heeft in begin maart zijn album Zo Van Ah Yeah uitgebracht.

NightTrain

,

NightTrain is een Nederlandse band wat bestaat uit acht leden, zij hebben een enorme passie voor muziek. Samen maken zij uw gasten non-stop aan het swingen met repertoire van bekende covers. NightTrain is te boeken bij TARGET Bookings.

Pearl Jozefzoon

,

Pearl Jozefzoon is een Nederlands zangeres, zangdocente en musicalactrice. Zij is het meest bekend geworden door haar deelname aan The Voice of Holland, hierin was zij één van de vier finalisten. Pearl Jozefzoon is te boeken bij TARGET Bookings

Presentator Gordon

,

Presentator Gordon

,

Gordon is een Nederlandse zanger en televisiepresentator en is tegenwoordig niet meer weg te denken van de buis. Gordon is te boeken bij TARGET Bookings.

Quincy

,

Quincy is een Nederlandse zanger. Quincy verwierf nationale bekendheid toen hij de verkiezing won voor de titelsong van Big Brother, met zijn hit: Morgen Weer Een Dag. Quincy is te boeken bij TARGET Bookings.

Racoon

,

Racoon is een Nederlandse band bestaand uit 4 leden. Racoon heeft zich ontwikkeld van een melodieuze rockgroep tot een band die zich steeds meer toelegt op de singer-songwriter-achtig repertoire, met prominente rol voor de akoestische gitaar. Racoon is te boeken bij TARGET Bookings.

Rob de Nijs

,

Rob de Nijs is een Nederlands zeer succesvol zanger. Al meer dan 40 jaar is Rob één van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland. Met merevoudig goud en platina, is hij een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld. Rob de Nijs is te boeken bij TARGET Bookings.

Robert Leroy

,

Robert Leroy is een Amsterdamse zanger geboren in Amsterdam. Hij behaalde successen met zijn optredens tijdens een gala-avond voor Tante Leen en in het Olympisch Stadion. Robert Leroy is te boeken bij TARGET Bookings.

Ruud de Wild

,

Ruud de Wild is een Nederlands kunstenaar en zeer bekend radio-dj op Radio 538. Ruud is van maandag tot donderdag 16:00 / 19:00 te horen op Radio 538. Ruud de Wild is te boeken bij TARGET Bookings.

Sandra van Nieuwland

,

Sandra van Nieuwland

,

Sandra van Nieuwland is een Nederlandse zangeres. Sandra verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van The Voice of Holland. Hierin strandde zij in de halve finale. Sandra van Nieuwland is te boeken bij TARGET Bookings.

Sandy Kandau

,

Sandy Kandau is een Nederlandse zangeres, actrice en illusioniste. Zij was achtergrond zangeres van René Froger en van Candy Dulfer. Sandy Kandau is te boeken bij TARGET Bookings.

Saxy Mr. S.

,

Saxy Mr. S. is een Nederlands saxofonist. Hij heeft het podium gedeeld met verschillende grote artiesten onder andere, David Guetta en Sunnery James en Ryan Marciano. Saxy Mr. S. is te boeken bij TARGET Bookings.

Sharon Doorson

,

Sharon Doorson is een Nederlands zangeres. Zij deed mee met haar meiden groep, Raffish, aan Popstars the Rivals en behaalde een nummer 1-hit met hun single Plaything. Even later deed zij zelf solo mee aan The Voice of Holland! Sharon Doorson is te boeken bij TARGET Bookings.

Shirma Rouse

,

Shirma Rouse is een Nederlandse zangeres geboren op Sint Eustatius. Shirma werd bekend als achtergrondzangeres van onder meer Anouk. In 2013 deed zij mee met The Voice of Holland en strandde zij in de halve finale. Boek Shirma Rouse bij TARGET Bookings.

The Charts

,

The Charts is een Nederlandse band wat bestaat uit vier mannen. De vier heren spelen alle bekende nummers uit de hitlijsten. The Charts zijn te boeken bij TARGET Bookings.

The Gentlemen

,

The Gentlemen

,

The Gentlemen zijn een Nederlandse band wat bestaat uit vijf heren. The Gentlemen onderscheiden zich van andere coverbands door een buitengewoon breed en up-to-date repertoire. The Gentlemen is te boeken bij TARGET Bookings.

The Obsessions

,

The Obsessions

,

The Obsessions is een Nederlandse soul-band wat bestaat uit zes personen, vier heren en twee dames. Hiervan zijn twee vocalisten, toetsen, drums, bas en gitaar. The Obsessions zijn te boeken bij TARGET Bookings.

The Opposites

,

The Opposites is een rappersduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds The Opposites in 2006 doorbraken met de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’. The Opposites zijn te boeken bij TARGET Bookings.

The Partysquad

,

The Partysquad

,

The Partysquad is een Nederlandse DJ groep. The Partysquad verwierf nationale bekendheid met de tracks, Rampeneren en titeltrack van Het Snitzelparadijs 'Wat Wil Je Doen'?. The Partysquad is te boeken bij TARGET Bookings.

The Recipe

,

The Recipe, dé non-stop partyband, alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee zij zich als coverband elke show onderscheiden! The Recipe is te boeken bij TARGET Bookings.

Trijntje Oosterhuis

,

Trijntje Oosterhuis

,

Trijntje Oosterhuis is een succesvol Nederlands zangeres. Tijdens haar carriere heeft Trijntje maar liefst drie Edisons gewonnen. Trijntje Oosterhuis is te boeken bij TARGET Bookings.

Veldhuis & Kemper

, ,

Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Veldhuis & Kemper verwierf nationaal bekendheid met het lied, Ik Wou Dat Ik Jou Was. Veldhuis & Kemper zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Waylon

,

Waylon is de artiestennaam van Willem Bijkerk. Waylon nam deel aan het Nederlandse talentenjacht programma, Holland's Got Talent, hierin bereikte hij de Finale. In mei 2014 staat Waylon samen met Ilse DeLange onder de naam The Commont Linnets, bij het Eurovisie Songfestival.

Willeke Alberti

,

Willeke Alberti is een Nederlands zangeres en actrice. Vroeger heeft zij vele hits gehad als Mijn Dagboek en De Winter Was Lang. Willeke Alberti is te boeken bij TARGET Bookings.

Wouter Hamel

,

Wouter Hamel is een Nederlands jazz- en popartiest. Wouter kreeg in 2009 een gouden plaat voor zijn album en stond in 2014 op het Bevrijdingsconcert op de Amstel. Wouter Hamel is te boeken bij TARGET Bookings.

Xander de Buisonjé

,

Xander de Buisonjé

,

Xander de Buisonjé is een Nederlands zanger die zowel Nederlands- als Engelstalig zingt. Xander kreeg zijn bekendheid met de Heerlense band, Volumia ! Xander de Buisonjé is te boeken als zanger bij TARGET Bookings.

Yes-R

,

Yes-R is een Nederlandse rapper en televisiepresentator. Yes-R begon op 12 jarige leeftijd met rappen, dit kwam doordat hij geïnspireerd raakte door zijn grote neef, Ali B. Yes-R is te boeken bij TARGET Bookings.